YouTube · catbox.moe · desu.si · fileditch (mp4, webm, jpg, png, gif, webp)

Online (unique IPs):

przybłęda hijor takie pytania mam aktualnie >kto tutaj adminuje? >są jakieś zasady? >po to ten hen powstał? >z kim trzymamy, a z kim mamy tak zwaną kosę?
>kto tutaj adminuje? ja >są jakieś zasady? sperma dozwolona wylacznie o ile uznam ja za estetyczna badz ciekawa z antropologicznego punktu widzenia. staramy sie szanowac fakt ze jest to forum anonimowe >po co ten hen powstał? po prostu chcialem wykucowac czana >z kim trzymamy, a z kim mamy tak zwaną kosę? z nikim, jestesmy neutralni ogolnie to zasady sa dosyc luzne. w duzym skrocie mozna powiedziec ze malpiszon to taki karaczan ale w lepszym stylu i zlozony z lepszych ludzi
>ja może byś się przedstawił? co to za maniery? >po prostu chcialem wykucowac czana a co to za problem jak ma się ai i gotowe rzeczy? >z nikim, jestesmy neutralni to bardzo niedobrze. nienawidzę kara i chciałoby się czasem zrobic jakiś rajd czy coś, albo inne zasrać. bycie neutralnym jest dla pizd. jesteś pizdą? >ogolnie to zasady sa dosyc luzne oby. czas jednak pokaże... >to taki karaczan ale w lepszym stylu i zlozony z lepszych ludzi >to taki karachan ja pierdolę