YouTube · catbox.moe · desu.si · fileditch (mp4, webm, jpg, png, gif, webp)

Online (unique IPs):

jakie macie plany na weekend? ja dzisiaj planuje zrobic zakupy, posprzatac, ugotowac steka na obiad. a jutro planuje pojsc na silownie, ugotowac lososia na obiad, oraz zielone curry, ktore bede wpierdalac w kolchozie w ciagu tygodnia. 4 porcje zielonego curry, bede je jesc codziennie oprocz srody. w srode pojde na kebaba
a wczoraj paczke odebralem z takimi frykasami
AnonimusNo.161[Reply]
>>145 >tryptofan ty ćpunie pierdolony
sobota >zakupy >sprzatanie >na obiad pieczony losos z batatami >granie w subnautice 2 >kucowanie niedziela >silownia >na obiad syczuanska wolowina typu mala z udonem i warzywami >granie w nowa subnautice
AnonimusNo.388[Reply]
gdzie ty buldaka w butelce dorwałeś, nigdzie w internecie nie ma, ludzie sprzedają jebane saszetki z zupek na alegro xD
AnonimusNo.389[Reply]
>>388 na allegro jest duzo ofert
AnonimusNo.395[Reply]
>>389 byłem w kerfurze bo widziałem że jest tydzień azjatyck. było w internetowej gazetce i nie było w sklepie aaa owatta
ale mi sie obiad udal
piatek >sprzatanie, zakupy >na obiad losos z pieczonymi warzywami sobota >silownia >subnautica 2 >na obiad burgery niedziela >odpoczynek >na obiad udon z wolowina i warzywami oraz sosem mala gochujang sos ostrygowy, gochujang, czerwony pieprz syczuanski, cukier
AnonimusNo.491[Reply]
>>483 jak to subnautika
>>144 a ja pojade opierdolic goyslopu kurwa zajebistego
ja czekam na piwo
>>493 już mam [czesc]
also zglaszam buga wizualnego
silownia byla zamknieta to przebieglem 10km
AnonimusNo.497[Reply]
>>495 bug naprawiony
ale mi sie obiad udal
posprzatalem, zrobilem zakupy, ugotowalem obiad, uprawialem yoge. jutro ide na silownie a na obiad zrobie smazony ryz z wolowina kimchi i pieczarkami a wy jak spedzacie weekend?
AnonimusNo.550[Reply]
>>548 ile wyciskasz na klatę? Jakbyś smarował jaja progesteronem to byś wyjebał 271 kg na 6 razy byczku buhajski